کنسومه ها
LES CONSOMMES
کنسومه ها
LES CONSOMMES
کنسومه برنج
دو عدد تخم مرغ را می شکنیم و خوب می زنیم , دو تا سه قاشق پخته را با سه چهار لیوان آب گوشت یکی دو جوش می دهیم و دا داغ روی تخم مرغهای زده شده می ریزیم و بهم می زنیم ممکن است دو سه قاشق پنیر یا پارمزان رنده شده روی آن بپاشیم.
کنسومه پنیر- برای 6 نفر.
1- سس بشامل دو دسی لیتر( یک پیمانه)
2-پنیر رنده شده گرویر یا پارمیزان 100 گرم
3-نان چهارگوش کوچک و تست شده 1 لیوان
4-آب گوشت 3 تا 4 لیوان
5- زرده تخم مرغ 2 عدد
6-نمک و فلفل بقدر کافی
طرز تهیه:
آب گوشت را با سس بشامل می جوشانیم و پنیر را در آب گوشت می ریزیم و بهم می زنیم تا حل شود، آنگاه زرده تخم مرغ را می زنیم و داخل سوپخوری می ریزیم و کنسومه را دغ داغ روی زرده تخم مرغ خالی و مخلوط می کنیم نانهای تست شده را روی آن می پاشیم.
کنسومه سبزی – برای 6 نفر:
1- هویج خرد شده دو تا سه عدد
2- شلغم متوسط خرد شده یک عدد
3-نخود سبز نصف لیوان
4-لوبیای سبز خرد شده نصف لیوان
5-آب گوشت 3 تا 4 لیوان
6-زرده تخم مرغ 2 تا 3 عدد
7- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
سبزیها را با یکی دو لیوان آب و کمی نمک می پزیم و آب گوشت را اضافه می کنیم و می گذاریم سبزیها با آب گوشت چند جوش بزند باندازه کافی نمک و فلفل میزنیم و زرده های تخم مرغ را خوب زده داخل سوپخوری می ریزیم کنسومه را در حال جوش است کم کم روی زرده تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم و سر میز می بریم.
کنسومه قارچ- برای 6 نفر:
1- سینه مرغ پخته شده خرد شده یک لیوان
2- قارچ خرد شده یک لیوان
3-دنبلان زمینی خرد شده نصف لیوان
4-آرد یک قاشق سوپخوری سر خالی
5- کره 50 گرم
6-آب گوشت 4 تا 5 لیوان
7- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
آرد را در کره کمی سرخ و حرارت را ملایم می کنیم و آبگوشت را کم کم می ریزیم و بهم می زنیم بعد از چند جوش که زد در سوپ خوری می ریزیم . ممکن است دو سه قاشق خامه نیز روی آن بدهیم.
کنسومه گوجه فرنگی – برای 6 نفر:
1- آبگوشت 3 تا 4 لیوان
2-آب گوجه فرنگی 4لیوان (یا رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق سوپخوری)
3-کره 50گرم
4-زرده تخم مرغ 3تا4 عدد
5-جعفری خرد کرده 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
6-نمک و فلفل بقدر کافی
طرز تهیه
آب گوجه فرنگی را بآب گوشت مخلوط می کنیم( در صورت مصرف گوجه فرنگی آنرا در یکی دو لیوان آب حل می کنیم) و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و کمی غلیظ بشود زرده تخم مرغ را خوب می زنیم و باکره داخل سوپ خوری می ریزیم و سوپ را داغ داغ کم کم روی زرده و کره میریزیم و برهم میزنیم و جعفری را روی آن می پاشیم.