گوگل منو
گوگل منو
کنسومه ها

کنسومه ها

LES CONSOMMES

کنسومه ها

LES CONSOMMES

کنسومه برنج

دو عدد تخم مرغ را می شکنیم و خوب می زنیم , دو تا سه قاشق پخته را با سه چهار لیوان آب گوشت یکی دو جوش می دهیم و دا داغ روی تخم مرغهای زده شده می ریزیم و بهم می زنیم ممکن است دو سه قاشق پنیر یا پارمزان رنده شده روی آن بپاشیم.

 

کنسومه پنیر- برای 6 نفر.

1- سس بشامل                                      دو دسی لیتر( یک پیمانه)

2-پنیر رنده شده گرویر یا پارمیزان                             100 گرم

3-نان چهارگوش کوچک و تست شده                       1 لیوان

4-آب گوشت                                                                   3 تا 4 لیوان

5- زرده تخم مرغ                                                              2 عدد

6-نمک و فلفل                                                                 بقدر کافی

طرز تهیه:

آب گوشت را با سس بشامل می جوشانیم و پنیر را در آب گوشت می ریزیم و بهم می زنیم تا حل شود، آنگاه زرده تخم مرغ را می زنیم و داخل سوپخوری می ریزیم و کنسومه را دغ داغ روی زرده تخم مرغ خالی و مخلوط می کنیم نانهای تست شده را روی آن می پاشیم.

 

کنسومه سبزی – برای 6 نفر:

1- هویج خرد شده                                    دو تا سه عدد

2- شلغم متوسط خرد شده                       یک عدد

3-نخود سبز                                            نصف لیوان

4-لوبیای سبز خرد شده                نصف لیوان

5-آب گوشت                                           3 تا 4 لیوان

6-زرده تخم مرغ                                       2 تا 3 عدد

7- نمک و فلفل                                        به مقدار کافی

طرز تهیه:

سبزیها را با یکی دو لیوان  آب و کمی نمک می پزیم و آب گوشت را اضافه می کنیم و می گذاریم سبزیها با آب گوشت چند جوش بزند باندازه کافی نمک و فلفل میزنیم و زرده های تخم مرغ را خوب زده داخل سوپخوری می ریزیم  کنسومه را در حال جوش است کم کم روی زرده تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم و سر میز می بریم.

 

کنسومه قارچ- برای 6 نفر:

1- سینه مرغ پخته شده خرد شده                          یک لیوان

2- قارچ خرد شده                                                             یک لیوان

3-دنبلان زمینی خرد شده                                                  نصف لیوان

4-آرد                                                                  یک قاشق سوپخوری سر خالی

5- کره                                                                                        50 گرم

6-آب گوشت                                                                               4 تا 5 لیوان

7- نمک و فلفل                                                                به مقدار کافی

طرز تهیه:

آرد را در کره کمی سرخ و حرارت را ملایم می کنیم و آبگوشت را کم کم می ریزیم و بهم می زنیم بعد از چند جوش که زد در سوپ خوری می ریزیم . ممکن است دو سه قاشق خامه نیز روی آن بدهیم.

 

کنسومه گوجه فرنگی – برای 6 نفر:

1- آبگوشت                                 3 تا 4 لیوان

2-آب گوجه فرنگی                        4لیوان (یا رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق سوپخوری)

3-کره                                         50گرم

4-زرده تخم مرغ                           3تا4 عدد

5-جعفری خرد کرده                       1 تا 2 قاشق سوپ خوری

6-نمک و فلفل                             بقدر کافی

طرز تهیه

آب گوجه فرنگی را بآب گوشت مخلوط می کنیم( در صورت مصرف گوجه فرنگی آنرا در یکی دو لیوان آب حل می کنیم) و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و کمی غلیظ بشود زرده تخم مرغ را خوب می زنیم و باکره داخل سوپ خوری می ریزیم و سوپ را داغ داغ کم کم روی زرده و کره میریزیم و برهم میزنیم و جعفری را روی آن می پاشیم.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام!  برای چت در WhatsApp بخش پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید