گوگل منو
گوگل منو
کنسومه ها

کنسومه ها

LES CONSOMMES

کنسومه ها

LES CONSOMMES

کنسومه برنج

دو عدد تخم مرغ را می شکنیم و خوب می زنیم , دو تا سه قاشق پخته را با سه چهار لیوان آب گوشت یکی دو جوش می دهیم و دا داغ روی تخم مرغهای زده شده می ریزیم و بهم می زنیم ممکن است دو سه قاشق پنیر یا پارمزان رنده شده روی آن بپاشیم.

 

کنسومه پنیر- برای 6 نفر.

1- سس بشامل                                      دو دسی لیتر( یک پیمانه)

2-پنیر رنده شده گرویر یا پارمیزان                             100 گرم

3-نان چهارگوش کوچک و تست شده                       1 لیوان

4-آب گوشت                                                                   3 تا 4 لیوان

5- زرده تخم مرغ                                                              2 عدد

6-نمک و فلفل                                                                 بقدر کافی

طرز تهیه:

آب گوشت را با سس بشامل می جوشانیم و پنیر را در آب گوشت می ریزیم و بهم می زنیم تا حل شود، آنگاه زرده تخم مرغ را می زنیم و داخل سوپخوری می ریزیم و کنسومه را دغ داغ روی زرده تخم مرغ خالی و مخلوط می کنیم نانهای تست شده را روی آن می پاشیم.

 

کنسومه سبزی – برای 6 نفر:

1- هویج خرد شده                                    دو تا سه عدد

2- شلغم متوسط خرد شده                       یک عدد

3-نخود سبز                                            نصف لیوان

4-لوبیای سبز خرد شده                نصف لیوان

5-آب گوشت                                           3 تا 4 لیوان

6-زرده تخم مرغ                                       2 تا 3 عدد

7- نمک و فلفل                                        به مقدار کافی

طرز تهیه:

سبزیها را با یکی دو لیوان  آب و کمی نمک می پزیم و آب گوشت را اضافه می کنیم و می گذاریم سبزیها با آب گوشت چند جوش بزند باندازه کافی نمک و فلفل میزنیم و زرده های تخم مرغ را خوب زده داخل سوپخوری می ریزیم  کنسومه را در حال جوش است کم کم روی زرده تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم و سر میز می بریم.

 

کنسومه قارچ- برای 6 نفر:

1- سینه مرغ پخته شده خرد شده                          یک لیوان

2- قارچ خرد شده                                                             یک لیوان

3-دنبلان زمینی خرد شده                                                  نصف لیوان

4-آرد                                                                  یک قاشق سوپخوری سر خالی

5- کره                                                                                        50 گرم

6-آب گوشت                                                                               4 تا 5 لیوان

7- نمک و فلفل                                                                به مقدار کافی

طرز تهیه:

آرد را در کره کمی سرخ و حرارت را ملایم می کنیم و آبگوشت را کم کم می ریزیم و بهم می زنیم بعد از چند جوش که زد در سوپ خوری می ریزیم . ممکن است دو سه قاشق خامه نیز روی آن بدهیم.

 

کنسومه گوجه فرنگی – برای 6 نفر:

1- آبگوشت                                 3 تا 4 لیوان

2-آب گوجه فرنگی                        4لیوان (یا رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق سوپخوری)

3-کره                                         50گرم

4-زرده تخم مرغ                           3تا4 عدد

5-جعفری خرد کرده                       1 تا 2 قاشق سوپ خوری

6-نمک و فلفل                             بقدر کافی

طرز تهیه

آب گوجه فرنگی را بآب گوشت مخلوط می کنیم( در صورت مصرف گوجه فرنگی آنرا در یکی دو لیوان آب حل می کنیم) و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و کمی غلیظ بشود زرده تخم مرغ را خوب می زنیم و باکره داخل سوپ خوری می ریزیم و سوپ را داغ داغ کم کم روی زرده و کره میریزیم و برهم میزنیم و جعفری را روی آن می پاشیم.